Rita Ora peppu pystyssä studiossa – näitä kuvia fanit takuulla odottavat

Viihdeuutiset · Stara.fi

The Hollywood Reporter -lehti herätti äskettäin hilpeyttä Twitter-mokansa ansiosta, sillä lehti sekoitti poptähti Rita Oran ja räppäri Post Malonen toisiinsa. Rita Ora oli nimittäin kuvassa pukeutunut ja maskeerattu miesräppäriksi halloween-juhlia varten. Yhdennäköisyys oli melkoinen.

Nyt Rita nähdään kasvotatuointien sijaan poseeraamassa sosiaalisessa mediassa peppu pystyssä kameralle. Oran fanit odottavatkin nyt varmasti suurella mielenkiinnolla millainen kyseisestä valokuvasta lopulta tuli. Äskettäin Rita tarjoili faneilleen myös upeita bikinikuvia, jotka oli ainakin päivitysten perusteella kuvattu Malediivien Amilla Fushin saarella.

View this post on Instagram

Swipe left for details 💗

A post shared by RITA ORA (@ritaora) on