Frendit-tähden kaksoisolento pidätetty – poliisi julkisti pidätyskuvan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Frendit-tähti David Schwimmerin kaksoisolento pidätettiin viime syksynä lukuisista varkauksista. Kyseessä on 36-vuotias Abdulah Husseini. Rikollinen kuitenkin jätti saapumatta oikeuteen, mutta nyt poliisi on pidättänyt hänet uudestaan.

Poliisi

Näyttelijä David Schwimmerin kaksoisolento nousi koko maailman otsikoihin yhdennäköisyytensä takia. Mies varasti olutta Blackpoolissa sijaitsevasta kaupasta ja valvontakameramateriaalista tuli viraali. Abdulah Husseinin oli määrä astua varkaus- ja petossyytteistä oikeuden eteen 18. joulukuuta, mutta hän jätti saapumatta. Hänestä tehtiin uusi etsintäkuulutus.

Poliisit löysivät miehen Lontoosta, Wimbledonista. Hänen oikeudenkäyntinsä on tänään. Blackpoolin poliisilaitos jakoi lokakuussa valvontakameran kuvan olutvarkaasta, jonka monet huomauttivat näyttävän Frendit-sarjassa Ross Gelleriä esittäneeltä David Schwimmeriltä, BBC uutisoi.