Madonnan uusi tyyli – muodonmuutos yllätti fanit

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kuusikymppinen laulajalegenda Madonna on nähty viime vuosina lähinnä blondeissa ja pitkissä hiuksissa. Nyt nainen on kuitenkin vaihtanut tyyliään kokonaan uudenlaiseksi. Hän julkaisi kuvansa Instagramiin.

Kosmetiikkabisneksessä omalla MDNA-tuotemerkillään mukana oleva Madonna on vaihtanut tyyliään. Nainen on nykyisin brunetta ja hänen pitkät ja vaaleat suortuvat ovat vaihtuneet lyhyeen ja tummaan kampaustyyliin. Hän on lähes tunnistamaton entiseen verrattuna.

Madonna on luonut ikonisia tyylejä, mutta musta hiusväri on todella räväyttävä. Toistaiseksi on vielä epäselvää, onko kyseessä pelkästään peruukki vai lopullinen omiin hiuksiin tehty ulkonäkömuutos. Monen mielestä hän kuitenkin näyttää nuoremmalta tummassa lookissaan.

View this post on Instagram

But what if……………….😍 #photobomb

A post shared by Madonna (@madonna) on