Suomalaiskeksintö yhdisti kaiuttimen ja coolerin – juhlien keskipiste!

Digi Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa on kehitetty uudenlainen langaton kaiutin. Patentoitu ja mallisuojattu ZONE-kaiutin on vedenkestävä, kylmänkestävä ja lämmönkestävä, ja se soveltuu normaalien kuunteluolosuhteiden lisäksi myös esimerkiksi saunaan tai talviseen ulkoilmaan.

Kahden kuopiolaislähtöisen kolmikymppisen asentajan kehittämää ZONE-kaiutinta voi käyttää valaistuksensa sekä maljamaisen muotoilunsa vuoksi säilytysastiana tai vaikkapa juomien jäähdyttämiseen. Kaiutin on jo saanut arvostetun Design from Finland -merkin.

Zone-kaiutin

– Olemme juuri käynnistäneet toisen joukkorahoituskieroksemme Indiegogo-sivustoilla. Saimme viime vuoden lopulla järjestetyllä ensimmäisellä kierroksella parisen sataa tilausta ja haemme nyt vähintään saman verran lisää voidaksemme käynnistää ZONEn massavalmistuksen, kertoo kaiuttimen pääsuunnittelija, toimitusjohtaja Jarno Voutilainen Northern Pails Oy:stä.

ZONE on jo saanut yhteydenottoja lukuisilta jälleenmyyjiltä ympäri maailman Etelä-Afrikkaa ja Japania myöten. Lisäksi monet kansainväliset mediat ovat olleet kaiutinkeksinnöstä kiinnostuneita.

– Langattomien kaiuttimien kysyntä on suorastaan räjähtänyt käsiin parin viime vuoden aikana. Markkinoilla on sen vuoksi suurta kiinnostusta ja kysyntää kaikille alan uusille keksinnöille, toteaa ZONEn markkinointijohtaja Jari-Matti Kärkiö. – ZONE on lisäksi suunniteltu ajatellen kestävää kehitystä. Laitteen rakenne on modulaarinen, joten sen osat ovat tarvittaessa helposti vaihdettavissa, Kärkiö jatkaa.