Nainen menee naimisiin peittonsa kanssa – palkkasi jo hääsuunnittelijan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Englantilainen Pascale Sellick on rakastunut peittoonsa niin paljon, että haluaa astua petivaatteen kanssa vihille. 49-vuotias taiteilija on jopa palkannut avukseen hääsuunnittelijan, jotta hänen ja peiton päivästä tulisi mahdollisimman ikimuistoinen.

Häät järjestetään 10. helmikuuta Rougemont Gardens -nimisessä paikassa. Juhliin saapunee paikalle myös hänen elämänkumppaninsa, Johnny Beart-Albrecht. Juhlissa on vihkimisen lisäksi musiikki ja hauskanpitoa. Morsian ja vieraat pukeutuvat juhlissa yöpukuihin, mutta peiton juhla-asua ei ole vielä paljastettu, Mirror raportoi.

– Rakastan peittoani niin paljon, että haluan kutsua ihmiset todistamaan liittoani elämäni kaikista turvallisimman kumppanin kanssa, Pascal Sellick kertoo.

Publiée par Pascale Pauly Sellick sur Mardi 22 janvier 2019

Publiée par Pascale Pauly Sellick sur Mardi 22 janvier 2019