Ajoitus on tärkein asia ihonhoidossa – kosteuta nopeasti puhdistamisen jälkeen!

Lifestyle Terveys · Terhi Piiroinen

Talvi haastaa ihon hyvinvointia ja ihmisten tulisi kiinnittää huomiota riittävään kosteutukseen. Oikeanlaisilla ihonhoitotuotteilla ja -menetelmillä voi parantaa ihon kosteutta ja kimmoisuutta. Yksi asia unohdetaan liian usein: Ajoitus.

PureWow muistuttaa, että kuiva iho tulee kosteuttaa välittömästi puhdistamisen jälkeen. Korealaisten ihonhoitoasiantuntijoiden mukaan ihmisten ei tulisi odottaa kolmea sekuntia kauempaa ihon kosteuttamista pesun jälkeen. Voiteet ja seerumit imeytyvät paremmin vastapestyille kasvoille.

Kannattaa kokeilla kolmen sekunnin sääntöä jo tänä iltana. Ihmiset voivat käydä myös ammattilaisen luona keskustelemassa itselleen sopivimmista ihonhoitotuotteista. Kasvot pysyvät heleänä talvella säännöllisen hoitamisen avulla.