Janni Hussi paljasti sixpackinsa – myös ihastuttava rantakuva someen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisten suosikkijulkkikseksi noussut fitness- ja realitykaunotar Janni Hussi on seurustellut jo kuukausia niin ikään televisiosta tutun Joel Harkimon kanssa. Janni ja Diili-ohjelmassa nähty Harkimo eivät kuitenkaan näyttäytyneet pitkään aikaan julkisesti yhdessä.

View this post on Instagram

Aikainen lintu madon nappaa vai miten se meni? 🐛🦅 Ja vaikka kuvasta virheellisesti voisi arvioida tulevan Early Bird -kamppiksen liittyvän herrasmiehiin, niin homma kohdentuu tällä kertaa sinne ladyjen puolelle. 💁🏼‍♀️ Journey with Janni tulee olemaan ennenkaikkea sun matkasi, jossa mä olen vahvasti mukana. (Kirjaimellisesti💪🏻) Se tulee olemaan mikro-oppimista erilaisten tehtävien kautta, joita applikaatio sinulle antaa. Tulet ymmärtämään enemmän itsestäsi, terveydestäsi ja opit treenaamisen ohella myös kuuntelemaan kehoasi. Applikaatio tarjoaa sinulle kehityksen, unen ja treenitulosten seurannan. Yhdistämällä sen esimerkiksi iHealthiin tai Google Fitiin, pystyt seuraamaan näppärästi myös omaa aktiivisuuttasi ja päivän askeliasi. Tämän kaiken lisäksi tulet saamaan todella monipuoliset treeniohjeet, jotka olen suunnitellut sinulle. Harjoitusohjelma tarjoaa vaihtuvia ja runsaasti erilaisia ärsykkeitä sisältäviä treenejä, jotta kehityksesi on maksimoitu. Muistin helpottamiseksi kaikki kuvat ja videot liikkeistä ovat heti näkyvillä puhelimessasi suorittaessasi treeniä. Treenin yhteydessä pääset pitämään treenipäiväkirjaa reaaliajassa, jotta pystyt seuraamaan kehitystäsi vaivattomasti. Ruokaohjelmissa tarjoan sinulle runsaasti erilaisia vaihtoehtoja ja suoria resepti-ideoita ohjelman ruoka-aineista. Olitpa sitten maidottomalla tai gluteenittomalla ruokavaliolla, syöt kaikkea tai olet täysin vegaani, niin sinulle löytyy vaihtoehtoja. Esimerkiksi pelkkiä aamiaisvaihtoehtoja on 13 kappaletta ja varioimalla vieläkin enemmän. Lisäksi tulet saamaan matkasi varrella motivaatioviestejä, reseptejä, treeni- ja ruokavinkkejä, itseoppimistehtäviä ja paljon muuta. Tämä on uuden ajan valmennus, joka on enemmän kuin pelkkä pdf-tiedosto (vaikka toki tästä ne perinteiset pdf:tkin saa printattua). Tää on valmentaja sun takataskussa, aina mukana, minne ikinä menetkin. Huomenna klo 12:00 starttaa Journey with Janni -valmennuksen early bird kamppis, joka kestää viikon loppuun saakka. Tulet saamaan 8-viikon valmennuksen hintaan 99,90€ (49,95€/kk). Normaalihinta 119,90€. Startti 4.2. Tervetuloa matkalle. 🧡 #journeywithjanni @fitnessfactoryfinland

A post shared by Janni Hussi (@jannihussi) on

Tammikuun puolivälissä upea julkkispari nähtiin lopulta ensikerran julkisesti yhdessä, kun he saapuivat Urheilugaalaan. TUolloin Joel totesi olevansa se onnekkampi osapuoli. Nyt Janni on julkaissut itsestään kuvan, jossa hänen timmi sixpackinsa pääsee oikeuksiinsa. Lisäksi hän ja Joel ovat julkaisseet rannalta ihastuttavan lomakuvan, jossa he lekottelevat yhdessä riippukeinussa makoillen.

View this post on Instagram

I need sun 🙄🌴🌞 #tbt

A post shared by Joel Harkimo ⚓️⛵️ (@joelharkimo) on

View this post on Instagram

”Kaiken kukkuraksi, yksi majoituspaikoista, jossa yövyin, veloitti minulta satoja euroja ylimääräistä rahaa. Olin ollut jo monta päivää Jenkkien puolella, kun veloituksia kortiltani tehtiin vielä erään hotellin nimissä. Tiedän kyllä saavani rahani ennemmin tai myöhemmin takaisin, mutta kyllähän tästä rehellisyyden nimissä aika ikävää ylimääräistä säätöä koitui..” Kun unelmalomasta tulee painajaista. 🧟‍♀️ Blogissa matkakohde, johon en lähtisi uudestaan. 🙅🏼‍♀️ Linkki blogiin profiilissa. Onks teillä ollut katastrofi-matkoja? 💀 @cosmofinland #cosmopolitan #cosmofinland #cosmoblogger #blogger #blog #blogi #travelingblog #travel #traveling #travellovers

A post shared by Janni Hussi (@jannihussi) on