Kuka piirsi kikkelin poliisimaijaan? Poliisi julkaisi kuvan verkossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen poliisi joutuu vain aniharvoin vandaalien kohteeksi, mutta poikkeus vahvistakoon säännön. Nyt nimittäin Lounais-Suomen poliisi on julkaissut sosiaalisessa mediassa valokuvan, jossa nähdään poliisimaijan keulaan ilmeisesti tussilla piirretty pienenpieni kuva.

Kikkelikuva on kooltaan niin pieni, että siitä on vaikea sanoa varmuudella tarkoittaako se miehen sukuelintä. Tarkoitti tai ei, on poliisilla nyt vakava viesti sen piirtäjälle.

– Poliisiautoon piirtäminen voi tulla kalliiksi! Tiedoksi töhertäjille, että lähes kaikissa autoissamme on kamera ja se tallentaa koko työvuoron videolle. Myös silloin kun emme ole ohjaamossa, turkulainen nettipoliisi KonsaapeliX kirjoittaa kuvan yhteydessä.