Teini otti LSD:tä – kouri opettajia rinnoista ja kuristi sairaanhoitajaa huutaen: ”Olen Avenger!”

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Teinipoika oli aiheuttanut hämmennystä ohiolaisessa Libertyn lukiossa keskiviikkona huumepäissään riehuen. LSD:tä nauttinut 15-vuotias poika oli kourinut koulun henkilökuntaa ja yrittänyt kuristaa sairaanhoitajan hänen omalla stetoskoopillaan.

Oppilas oli puristellut koulun naispuolisia työntekijöitä rinnoista ja mumissut: ”Isot tissit”. Sen jälkeen hän oli työntänyt koulun sihteerin seinää vasten, kouraissut naista rinnoista ja takapuolesta sekä sanonut: ”Tule tänne, narttu”. Kun poliisit olivat saaneet tripillä olleen teinin kiinni, toimittivat he hänet sairaalaan.

The Smoking Gunin mukaan nuori mies oli jatkanut sikailuaan myös poliisiautossa nuolemalla auton ikkunoita ja potkimalla ajoneuvon seiniä. Hän kertoi saaneensa LSD:tä koiraltaan. Sairaalassa mies yritti kuristaa hoitajan hänen omalla stetoskoopillaan huutaen: ”Olen Avenger!”. Ohiolainen lukiolainen siirrettiin nuorisovankilaan selviytymään ja odottamaan tuomiotaan.