Courtney Stodden lappuhaalareissa – unohti pukea alusvaatteet ja paidan!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Muhkeilla muodoilla varustettu teinivaimo Courtney Stodden luo uraa glamourmallina ja laulajana. 24-vuotias nainen on nyt aloittanut oman puheohjelman emännöimisen AfterBuzz TV-kanavalla Youtubessa.

This is Courtney Stodden -podcast aloittaa lähetyksensä tänään iltakuudelta Yhdyvaltojen länsirannikon aikaa. Courtney Stoddenin fanit pääsevät kuuntelemaan uhkean vaaleaverikön keskusteluohjelmaa ja ihastelemaan samalla hänen seksikästä ulkonäköään. Courtney Stodden on ollut enemmän julkisuudessa viime aikoina.

Hän markkinoi myös tuoretta Daddy Issues -singleään. Poikkeusluvalla huomattavasti vanhemman näyttelijän, Doug Hutchisonin kanssa 16-vuotiaana avioitunut Courtney Stodden on kärsinyt vakavista mielenterveysongelmista. Nyt hän on kuitenkin löytänyt valoa elämäänsä 58-vuotiaasta Hutchisonista erottuaan.

View this post on Instagram

Overall, I’m a pretty cool chick 😎 #blonde

A post shared by Daddy Issues (@courtneyastodden) on