Kimi Räikkönen julkaisi kuvan poikansa synttäreiltä – luksusta ei puuttunut

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen formulatähti Kimi Räikkönen julkaisee nykyisin usein valokuvia kulissien takaisesta elämästään sosiaalisessa mediassa. Nyt perhe on juhlinut Robin-pojan synttärijuhlia näyttävästi kotonaan. Kimin julkaisemassa kuvassa tomera pikkumies nähdään juhlimassa Guccin luksuspaidassa.

View this post on Instagram

Happy 4th birthday Ace!

A post shared by Kimi Räikkönen (@kimimatiasraikkonen) on

Neljävuotiaan juhlakalun synttäribileiden teemana olivat tällä kertaa supersankarit, joten teemaan liittyen myös rekvisiitta oli pöytäliinaa ja serviettejä myöden sen mukaista. Täytekakun teema oli alaosassa Batman, mutta kakun yläosa oli kuitenkin omistettu Spidermanille.

View this post on Instagram

Full speed with Rianna.

A post shared by Kimi Räikkönen (@kimimatiasraikkonen) on