Kreisikomedian vuorosanat muuttuivat musiikiksi – taidokas lopputulos

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kreisikomedia Tropic Thunder ilmestyi vuonna 2008 saatellen valkokankaalle suuren joukon tunnettuja näyttelijöitä. Nyt Ben Stillerin ohjaustyöstä on tehty musiikkia vuorosanoja hauskasti sämpläten. Lopputulos hivelee korvia.

Yuri Wong on muuttanut Tropic Thunderin miellyttäväksi chillailubiisiksi OP-1 Samplerin avulla. Hän näyttää kappaleen työstövaiheet yksityiskohtaisesti jokainen biitti ja soundi kerrallaan. Video todistaa, että taidolla ja luovuudella voi muuttaa mitä tahansa asioita mestariteoksiksi.

Moni voi luulla, että musiikintekeminen on helppoa, mutta samplerin kanssa soittelu vaatii harjoittelua, rytmitajua, moniulotteista hahmotuskykyä ja musikaalisuutta. Kappale on ladattavissa mp3-versiona videon linkin takaa.