Arman Alizad julkaisi hellyttävän lapsuuskuvansa: ”Unelmia kannattaa lähteä toteuttamaan”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suosituimpiin televisiotähtiin jo vuosien ajan lukeutunut Arman Alizad on erittäin aktiivinen sosiaalisen median käyttäjä, ja viime päivinä hän on julkaissut ihastuttavia lapsuuskuviaan faniensa iloksi. Nyt hänet nähdään poseeraamassa pikkupoikana rappusilla.

View this post on Instagram

Unelmia kannattaa lähteä toteuttamaan rohkeasti, eikä jäädä kuuntelemaan lannistavia kommentteja. Jos teil on joku unelma, jonka haluatte toteuttaa, mutta joku sanoo, että se ei onnistu, niin älkää lannistuko vaan kokeilkaa itse. Mut älkää myöskään uskoko puoskari-feelgood-puhujia jotka kiertää sanomassa et kaikki unelmat voi toteutua. Se ei pidä paikkaansa. Kaikki unelmat ei toteudu. Suuri osa unelmista palaa tuhkana ilmaan. Mut JUST SIKS pitää olla sinnikäs, koska yks voi toteutua, ja se riittää sillä se yks voi avata uusia ovia. Eli varautukaa epäonnistumisiin. Epäonnistumisia ei tarvitse pelätä vaan antakaa niiden motivoida teitä yrittämään uudelleen. Sinnikkyys ja asenne on tärkeitä; ”annanko periksi epäonnistumisen jälkeen, vai yritänkö vielä kovemmin uudelleen.” Pelolle ei saa antaa ylivaltaa. Ei ole kyse siitä, että ei saisi pelätä. Pelätä saa aina. Esim mua pelottaa aina kaikki uusi. Mut se ei haittaa. Sen sijaan kannattaa ajatella asioita, joita on pelon toisella puolella. Se mikä on pelkoa isompi, olkoon se sun polttoaineesi. Olkaa uteliaita, nöyriä ja rakastakaa mitä teette. Lapsenmielistä kokeilunhalua ja uteliaisuutta ei saa päästää koskaan katoamaan, etenkään aikuisena. Unelmoikaa ja innostukaa. Innostus on maailman tärkein voimavara, ja sitä ei pysty rahalla ostamaan! Mahtavaa sunnuntaita kaikille! ❤️

A post shared by Arman Alizad (@armanalizad) on

Instagramissa julkaisemansa kuvan yhteydessä Armanilla on tärkeä sanoma seuraajilleen.

– Unelmia kannattaa lähteä toteuttamaan rohkeasti, eikä jäädä kuuntelemaan lannistavia kommentteja. Jos teil on joku unelma, jonka haluatte toteuttaa, mutta joku sanoo, että se ei onnistu, niin älkää lannistuko vaan kokeilkaa itse. Mut älkää myöskään uskoko puoskari-feelgood-puhujia jotka kiertää sanomassa et kaikki unelmat voi toteutua, Arman Alizad kirjoittaa.

Alizad toteaa, etteivät kaikki unelmat toteudu, mutta juuri siksi ihmisen täytyy olla sinnikäs unelmiensa tavoittelemisessa. Epäonnistumisia tulee, joten niihin täytyy myös varautua ennakkoon pelkäämisen sijaan.

– Ei ole kyse siitä, että ei saisi pelätä. Pelätä saa aina. Esim mua pelottaa aina kaikki uusi. Mut se ei haittaa. Sen sijaan kannattaa ajatella asioita, joita on pelon toisella puolella. Se mikä on pelkoa isompi, olkoon se sun polttoaineesi, Arman jatkaa tärkeää kirjoitustaan.