Esseekilpailun palkintona 1,7 miljoonan dollarin kartano

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdellä taitavalla kynäniekalla on mahdollisuus muuttaa luksuskartanoon pilkkahintaan. Ehtona on loistavan esseen kirjoittaminen. Alla Wagner on asunut Kanadan Albertassa sijaitsevassa kartanossaann vuodesta 2011 lähtien.

Taannoin naisella ilmeni terveysongelmia, joiden vuoksi hän joutuisi tekemään rakennukseen muutoksia. Hän ei kuitenkaan halua muuttaa talon ulkonäköä, ja niinpä hän on valmis luopumaan kartanosta.

Kartanon arvo on CNN:n mukaan 1,7 miljoonaa dollaria. Koska kartanolle ei ole löytynyt ostajaa, on Wagner päättänyt luovuttaa sen parhaan esseen kirjoittajalle. Osallistumismaksu kilpailuun on 25 dollaria.

Osallistujien täytyy kertoa 350 kirjaimen muodossa, miksi juuri he ansaitsevat kartanon. Voittaja valitaan 500 finalistin joukosta itsenäisistä tuomareista koostuvan raadin toimesta. Osallistumismaksun tuloista lahjoitetaan viisi prosenttia Calgaryssa sijaitsevalle naisten turvakodille.

 

Publiée par Write a Letter, Win A House sur Samedi 5 janvier 2019