Poliisi kuoli venäläisessä ruletissa – kollegaa syytetään taposta

Ohhoh! · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen nuori naispoliisi on kuollut tappavan pelin seurauksena. 24-vuotias Katlyn Alix sai surmansa kollegan toimesta pelattuaan venäläistä rulettia.

Alix ja toinen poliisivirkailija, 29-vuotias Nathaniel Hendren olivat istuneet iltaa Missourin Saint Louisissa sijaitsevassa asunnossa. Kaksikko oli asettanut revolverin sisään yhden luodin ja painanut vuorotellen liipaisinta toisiaan osoittaen. Ase laukesin Hendrenin tähdätessä Alixia kohti.

Paikalla ollut kolmas poliisi ei ollut halunnut osallistua vaaralliseen leikkiin ja yritti varoittaa sitä pelanneita kollegoitaan. Hän oli juuri poistumassa paikalta tappavan laukauksen aikana. Luodin rintaansa saanut Alix toimitettiin sairaalaan, mutta häntä ei onnistuttu pelastamaan.

Nathaniel Hendreniä syytetään tahattomasta taposta ja aserikoksesta. USA Today -lehden mukaan häntä saattaa odottaa maksimissaan 10 vuoden vankeustuomio.