Voita Silja Linen luksusristeily Tukholmaan – arvo 600 euroa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihde- ja lifestylemedia Stara järjestää lukijakilpailun, jossa sen Facebook-tykkääjien kesken arvotaan Silja Linen Päivä Tukholmassa -luksusristeily kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Helsingistä käynnistyvän risteilyn arvo on noin 600 euroa.

Arvontaan osallistuvat kaikki Staran Facebook-sivusta (linkki tässä) arvontahetkellä tykkäävät. Voit myös tägätä risteilylle mukaan haluavan ystäväsi kommenteissa. Lahjakortti postitetaan voittajalle heti arvonnan jälkeen.

KILPAILU ON PÄÄTTYNYT. Voittaja on valittu ja hänelle on ilmoitettu voitosta. Tässä alla on video arvonnasta.

Arvontaan osallistuvat kaikki Staran Facebook-sivusta tykkääjät, eikä kilpailuun osallistumiseen tarvita muuta ilmoittautumista. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä. Kilpailun voittaja arvotaan 15. maaliskuuta 2019.