Nyt tehdään historiaa! Wu-Tang Clan, Public Enemy ja De La Soul saapuvat Suomeen – massiivinen yhteiskonsertti Helsingissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kaikkien aikojen rap-kiertue saapuu Suomeen 27. toukokuuta, kun Wu-Tang Clan, Public Enemy sekä De La Soul esiintyvät Helsingin Jäähallissa. Illan isäntänä toimii DJ Premier. Konsertti on historiallinen paitsi yhtyeiden faneille myös yhtyeille itselleen.

Kuva: Gods of Rap

Wu-Tang Clan juhlistaa 25-vuotiasta Enter the Wu-Tang (36 Chambers) -esikoisalbumiaan, Public Enemy nostaa kädet ilmaan erityisesti It Takes A Nation Of Millions To Hold Us Back -levynsä 30-vuotisjuhlien ansiosta ja De La Soul tuo omat klassikkosävelensä mukaan 3 Feet High And Rising -levynsä 30-vuotisjuhlavuoden hengessä. Kun lisätään vielä muun muassa KRS-Onelle, Nasille, Jay-Z:lle, Xzibitille ja Snoop Doggille musiikkia tuottaneen DJ Premierin kokemus, on Helsingin Jäähallin lavalla yli sata vuotta rap-osaamista.

Stara-verkkomedia on vahvasti mukana Gods Of Rap -kiertueen Suomen konsertissa, sillä tapahtuman halutuin lippu on lukemattomien muiden tapahtumien tapaan Stara VIP. Täysi-ikäisille tarkoitettuun lippuun sisältyvät Stara VIP Party -etkot Petoklubilla, Stara VIP Party -passi, aikaisempi sisäänpääsy, eteispalvelut, buffet-ruokailu sekä valinnan mukaan istumapaikka A3-katsomossa tai seisomapaikka permannolla.

Gods Of Rap -konsertin ennakkoliput tulevat myyntiin maanantaina 4. helmikuuta 2018 Lippupisteessä ja Tiketissä.