Will.i.am saattaa kuuroutua – vakavat kuulo-ongelmat vaivaavat

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

The Black Eyed Peas -yhtyeen perustajajäsen Will.i.am, eli William James Adams, kärsii vakavista kuulo-ongelmista. Mies on jo nyt menettänyt osan kuulostaan pysyvästi, eikä asia ole korjaantumassa. Hän on kiinnittänyt viime vuosina erityisen paljon huomiota terveyteen ja hyvinvointiinsa.

The Timesin haastattelussa kuulo-ongelmistaan avoimesti kertonut Will.i.am on kärsinyt pitkään tinnityksestä. Sen lisäksi hänen kuulonsa on heikentynyt, ja mies paljastaa, että tulee menettämään kuulonsa todennäköisesti kokonaan jossain vaiheessa. Kuulo alkoi heikentyä jo vuosia sitten.

Myös muotisuunnittelijana uraa luonut 43-vuotias räppäri pelästyi, kun hänen lääkärinsä oli kehoittanut miestä syömään lääkkeitä korkean kolesterolin ja verenpaineen vuoksi. Muusikko vaihtoi ruokavalionsa radikaalisti ja onnistui parantamaan kaikkia veriarvojaan kymmenessä päivässä. Hän kuvailee itseään umpivegaaniksi.

View this post on Instagram

when i’m in my seat on @thevoiceuk on @itv and I look at the artist on stage, its like I’m Starring into the future…sometimes you see a career in the artist competing and sometimes you see the big dreams and the high hopes that will never be materialised…and that’s the sad part of being on @thevoiceuk…it hurts to see dreams that won’t be realised…I can’t imagine what it feels like to not have your big dream turned into reality…so when I sit in my seat I try to send the wind of manifestation their way… because unfortunately being talented and Dreaming and wishing it isn’t enough… Hard work, sacrifice, NETWORKING, patience, determination, persistence, believing & a lot of crazy is what it takes to make your dream real… Think about this… Most of the people that are successful with their “dream” is a little bit crazy… The look I have on my face in this picture is: “Are you crazy enough” ???

A post shared by i.am/will (@iamwill) on