Lapsi jäi jumiin lelun sisään – ilme kertoo kaiken!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Taaperoiden vanhempien aika ei käy koskaan pitkäksi. Lapsi saattaa päätyä hämmentäviinkin tilanteisiin heti huoltajan silmän välttäessä. 20 kuukautta vanha Luca oli leikkimässä laatikolla, jonka tarkoituksena oli opettaa lapselle muotoja.

Taaperon äidin, Soona Choen yllätykseksi lapsi onnistui jollain tavoin saamaan itsensä jumiin laatikkoon. Koska lasta ei onnistuttu saamaan irti lelusta, joutui äiti CBS-uutissivuston mukaan soittamaan hätänumeroon. Poika saatiin lopulta vapautettua poliisin toimesta.

Poliisit kuvailivat Lucan nolostunutta ilmettä näkemisen arvoiseksi. Choe suunnittelee puolestaan säilyttävänsä lelun ja muistuttaakseen lasta siitä, että hän joutui kerran jumiin leluunsa.

 

Thank you to Sergeant Rick Hernandez for saving this child who was stuck inside of his toy #FortLeePD

Publiée par Fort Lee Police Department sur Jeudi 24 janvier 2019