Mies seurusteli torakan kanssa – kuvitteli jopa harrastavansa seksiä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Japanilainen Yuta Shinohara on suhtautunut aina intohimoisesti hyönteisiin. Hän valmistaa herkullisia hyönteisannoksia ravinnokseen ja muille myytäväksi. Taannoin hän jopa seurusteli vuoden ajan Lisa-nimisen torakan kanssa.

Hyönteisruokakokkina mainetta keräävä Yuta Shinohara paljastaa, että hänen ensirakkautensa oli afrikkalainen torakka. Hän seurusteli torakan kanssa vuoden ajan, ja kuvitteli pariskunnan jopa harrastavan seksiä keskenään. Shinohara kertoo, että seksifantasiat olivat joko siten, että hän oli minikokoinen tai Lisa oli jättikokoinen.

Mies seurusteli torakan kanssa sen kuolemaan saakka. Sen jälkeen hän valmisti entisestä tyttöystävästään ruokaa, jotta torakan henki säilyisi hänen ruumiissaan ainiaan. Nykyisin hän on edelläkävijä hyönteisruokabisneksessä.