Rob Kardashian raivostui – Blac Chyna jätti lapsen kotiin ja lähti Havaijille

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kaksivuotiaan Dream-tyttären vanhemmat, Rob Kardashian ja Blac Chyna, eivät ole kovinkaan erinomaisissa väleissä keskenään. Pariskunnan tekemän huoltajuussopimuksen mukaan toisella vanhemmalla on oikeus olla pidempään tytön kanssa, mikäli toinen vanhemmista lähtee esimerkiksi lomamatkalle.

Sopimus ei kuitenkaan toteutunut, kun Blac Chyna otti yllättäen miniloman Havaijille. Sen sijaan, että glamourmalli olisi jättänyt tytärtään Rob-isänsä hoiviin, päätti Chyna jättää lapsen lastenvahdin kanssa. Rob Kardashian on raivostunut, People uutisoi.

Rob on ottanut yhteyttä asianajajaansa, sillä olisi voinut pitää lapsestaan huolta äidin bailuloman aikana. Blac Chynan asianajaja Lisa Bloom on sanonut julkisuuteen, että sekä kaksivuotias Dream Renée että kuusivuotias King Cairo ovat molemmat aina turvallisesti hoidettuja.

Lausunto annettiin julkisuuteen pian sen jälkeen, kun poliisit olivat käyneet perheen kotona tarkastamassa lasten hyvinvointia nimettömän ilmiannon seurauksena. Blac Chynan väitettiin olleen lasten kanssa humalassa, mutta viranomaiset totesivat hänet selväksi ja kykeneväiseksi huolehtimaan jälkikasvustaan.

View this post on Instagram

Sending Positive Vibes 2019

A post shared by Blac Chyna (@blacchyna) on