Ariana Granden tatuoinnissa nolo kirjoitusvirhe – tarkoittaa japaniksi pöytägrilliä!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Poplaulaja Ariana Grande on ottanut viime aikoina runsaasti uusia tatuointeja. Hänen tarkoituksenaan oli ottaa äsken kämmeneen japanilainen teksti, jossa lukisi ”7 sormusta”. Valitettavasti kuvassa on kirjoitusvirhe.

Japanilaiset Ariana Granden fanit korjasivat nopeasti laulajattaren tatuoinnin tarkoittavan pöytägrilliä. Ihmiset kirjoittivat naisen Instagram-kuvaan, että tatuoinnissa luki shichirin, joka tarkoittaa BBQ-grilliä. Grande poisti kuvan Instagramista lähes välittömästi, mutta se leviää edelleen netissä.

Suomeen tänä vuonna lokakuussa esiintymään tulevalla Ariana Grandella on useita tatuointeja. Kerroimme äskettäin hänen ottaneen käsivarteensa Eevee-Pokemonin kuvan. Taannoin hän otti tatuoinnin myös pikaromanssi Pete Davidsonin kunniaksi.