Onko jääraappa hävinnyt? Keittiöväline toimii mainiosti

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomessa joudutaan raappaamaan auton ikkunoita talvella monta kertaa päivässä. Joskus jäänraaputtimet menevät rikki kuuraa poistaessa tai unohtuvat auton katolle parkkipaikalta lähtiessä. Avuksi voi ottaa muovirasian!

Redditiin on julkaistu video, jolla nähdään näppärä tapa poistaa auton ikkunoihin kertynyt jääkerros. Redditor on ottanut avukseen tavallisen pakasterasian. Muovinen purkki toimii melkeinpä paremmin kuin tavallinen raappa.

Miehellä ei mene montaa sekuntia ikkunan puhdistamiseen pakasterasialla. Hän raappaa kuurat pois pyörivällä liikkeellä hyödyntäen rasian kaikkia neljää sivua. Nerokasta!

Skip that round ice-scraper advertising on Facebook, just rifle your Tupperware drawer. from lifehacks

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.