Arnold Schwarzeneggerin poika aloitti kehonrakennuksen vuosi sitten – uskomaton tulos!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kalifornian entisen kuvernööri ja toimintatähti Arnold Schwarzeneggerin 21-vuotias Joseph Baena -poika on näyttlijän entisen taloudenhoitajan synnyttämä. Salasuhteen tuloksena syntynyt jälkikasvun edustaja on nyt luonut uraa itsekin kehonrakentajana.

Joseph Baena on julkaissut viime aikoina enemmän lihaksiaan esitteleviä kuvia Instagramiin. Hän on jäljitellyt kuuluisan isänsä ikonisia asentoja. Hän on saanut oppinsa omalta isältään, joka osti pojan ensimmäiset kuntosalivarusteet hänelle 16-vuotislahjaksi.

Seitsemän kertaa kehonrakentajien Mr. Olympia -tittelin voittanut Arnold Schwarzenegger on julkaissut vuosien varrella kuvia pojastaan, jonka kanssa hän treenailee silloin tällöin. Josephin äiti on toimintatähden perheen taloudenhoitaja Mildred Baena, ja Schwarzenegger kertoi aviottomasta pojastaa ensimmäisen kerran elämäkertateoksessaan.