Nainen rakastui lentokoneeseen – menevät naimisiin 5 vuoden seurustelun jälkeen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Saksalainen Michèle Köbke rakastui viisi vuotta sitten Boeing 737-800 -mallin lentokoneeseen. 29-vuotias nainen kertoo, että ei ole saavuttanut samanlaisia tuntemuksia yhdessäkään aiemmassa parisuhteessa. Hän nukkuu öisin lentokoneen pienoismallin kanssa.

Berliinissä asuva nainen on antanut lentokonepoikaystävälleen nimeksi Schatz. Michèle Köbke kertoo lentokoneen olevan hänen ensirakkautensa ja paras parisuhde, mitä hän voi ylipäätään kuvitella. Hänen perheensä on suhtautunut erikoiseen rakkaustarinaan hyväksyvästi.

Nainen nukkuu yönsä 1,6-metrisen pienoismallin kanssa. Hän matkusti elämänsä ensimmäistä kertaa lentokoneella vuonna 2013 ja suuret rautajätit kiehtoivat siitä lähtien. Lopulta hän rakastui palavasti Boeing 737-800 -mallin lentokoneeseen maaliskuussa 2014, ja suunnittelee nyt häitä. Hän harmittelee, että hän ei pysty viettämään paljoakaan aikaa elämänsä rakkauden kanssa, koska kiitoradoilla oleskeleminen on kiellettyä, Mirror uutisoi.

Publiée par Michèle Köbke sur Lundi 28 mai 2018

Publiée par Michèle Köbke sur Samedi 28 avril 2018

Publiée par Michèle Köbke sur Mercredi 13 juin 2018