Tekashi 6ix9ine ilmiantoi entisen ystävänsä – epäillään liittyväksi Chief Keefin murhayritykseen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kohuräppäri Tekashi 6ix9ine pidätettiin viime vuonna kiristyksestä ja aseellisesta ryöstöstä epäiltynä. Hänet siirrettiin pian poliisivankilasta liittovaltion vankilaan.

Nyt TMZ uutisoi 6ix9inen ilmiantaneen entisen ystävänsä Kintea McKenzien osallisuudesta räppäri Chief Keefin murhayritykseen. Chief Keef joutui aseellisen hyökkäyksen kohteeksi viime kesäkuussa New Yorkissa. Hän selvisi välikohtauksesta hengissä.

6ix9inen mukaan Kooda B -nimellä tunnettulle McKenzielle olisi maksettu 10 000 dollaria Chief Keefin tappamisesta. Myös kaksi muuta tähden entistä yhteistyökumppania, Anthony Ellison ja Denard Butler, on pidätetty.

Anthony Ellisonia syytettiin jo entuudestaan Tekashi 6ix9inen heinäkuussa 2018 tapahtuneesta sieppauksesta ja ryöstöstä. 6ix9ine, oikealta nimeltään Daniel Hernandez, on puolestaan kiistänyt kaikki häneen kohdistuvat syytteet.