Justin rakastaa lihavia naisia – lihottaa kahta rakastaan roskaruoalla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Etelä-Carolinasta kotoisin oleva Justin on mies, joka rakastaa isokokoisia naisia. Hän on nuoresta iästä saakka nauttinut muhkeiden naisten seurasta. Nyt hänen kotoaan löytyy leveälanteisia leidejä kaksin kappalein.

Justin seurustelee kahden naisen, Shanin ja Luen kanssa. Heillä on pieni vauva ja yhteinen talo. Kolmikko kuvailee elämäänsä onnelliseksi ja rakastavaiseksi. Naiset ovat parisuhteessa myös keskenään, ja tunnustavat, että heidän perheessään ei tunneta oman ajan käsitystä. Ikinä ei tarvitse olla yksin.

Perheen päänä hääräävä Justin kannustaa naisiaan huolehtimaan riittävästä kalorimäärästä, jotta heidän vartalonsa pysyisi mahdollisimman suurikokoisena. Mitä suuremmiksi hänen naisensa lihovat, sitä enemmän Justin haluaa nauttia heidän vartaloistaan. Nyt Justin suunnittelee kolmannen tyttöystävän hankkimista.