Chris Pratt suunnittelee perheenlisäystä – haluaa monta lasta uuden kihlattunsa kanssa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Umpirakastuneet näyttelijä Chris Pratt ja hänen tyttöystävänsä, kirjailija Katherine Schwarzenegger menivät äskettäin kihloihin. Pratt on nyt hehkuttanut, että haluaa saada paljon lapsia 29-vuotiaan rakkaansa kanssa.

Aiemmin näyttelijä Anna Farisin kanssa naimisissa olleella Chris Prattilla on kuusivuotias Jack-poika. Mies kertoi Entertainment Tonight -julkaisulle, että hänen suunnitelmissaan on saada runsaasti jälkikasvua yhdessä rakkaan avovaimonsa Katherine Schwarzeneggerin kanssa. Katherine on toimintatähti Arnold Schwarzeneggerin ja toimittaja Maria Shriverin tytär.

39-vuotias Chris Pratt sanoo, että haluaisi tulevaisuudessa tehdä vähemmän töitä ja nauttia enemmän perheensä kanssa vietetystä ajasta. Kotielämä on hänen prioriteettilistansa kärkipäässä. Hän haluaa kertomansa mukaan viettää aikaa maaseudulla kalastellen ja auringonlaskuja ihaillen.