Onko sinulla sisaruksia? Tämä viraalivideo on sinulle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sisarussuhde voi parhaimmillaan olla täydellistä hengenheimolaisuutta ja yhteenkuuluvuuden tunnetta. Oma sisko tai veli voi olla paras kaveri, jonka kanssa saa tanssia vaikkapa todella erikoista sisarustanssia.

Brian David Gilbert -niminen Youtube-tähti on ladannut aikoinaan nettiin sisarustensa kanssa kehittämän kappaleen. Siblings-niminen biisi on erikoinen perhevideo, jolla nähdään kolmen sisaruksen esittämä määritelmä, mitä on olla jonkun veli tai sisko. Hullunkurinen video on kasvanut vuosien aikana suosituksi, sillä sitä on katsottu lähes puoli miljoonaa kertaa.

Komediakappale naurattaa ja jää soimaan päähän. Joissakin perheissä sisarukset eivät ole saavuttaneet keskenään samanlaista synergiaa kuin Brian David Gilbertin videolla nähdään. Kappale on outo muistutus siitä, että suku on samaan aikaan pahin ja paras.