Hauska sattuma! James Blunt + Metallica = Nickelback

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Brittiläisen James Bluntin kappale You’re Beautiful on nyt yhdistetty Metallican jättihitti Enter Sandmaniin. Yllättäen lopputulos muistuttaa Nickelbackin tuotantoa, ja jopa mash upin tekijä itse on hämmästynyt.

Youtube-käyttäjä groboclone on julkaissut videon, jolla on yhdistetty James Bluntin kappaleen melodia Metallican nokkamies James Hetfieldin lauluun. Lopputuloksena on trashmetallin sanoituksilla kaikuva balladi, joka kuitenkin muistuttaa hämmästyttävän paljon poprock-yhtye Nickelbackin tuotantoa. Uudelleen sovitetun kappaleen voisi siirtää liki suoraan kanadalaisen post-grunge -yhtyeen biisilistaan.

Kerroimme taannoin, että James Bluntin mukaan useimmat ovat tulkinneet You’re Beautiful -hitin väärin. Hänen mukaansa kappaleessa ei lauleta kauniista naisesta ja romantiikasta, vaan se kertoo huumeista sekaisin olevasta miehestä. Bluntin mukaan kappale soi aikoinaan niin runsain määrin radiossa, että se alkoi ärsyttämään jopa häntä itseään.