Mies pidätettiin pankkikorttivarkaudesta – pidätyskuvasta nettihitti

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Poliisit ovat julkaisseeet parikymppisen Julian Mitchellin pidätyskuvan netissä. Kuva on nyt lähtenyt leviämään viraalina. Syynä on miehen kasvoilla oleva paksu meikkikerros.

Poliisit olivat pidättäneet 20-vuotiaan Tennesseessä asuvan Julian Mitchellin, koska mies oli yrittänyt maksaa varastetulla pankkikortilla Nashvillessa sijaitsevassa yökerhossa. Mitchellin hallusta löydettiin myös pankkikortin omistajan lompakko. Varas toimitettiin Davidsonin piirikunnan vankilaan.

Miehen ei kuitenkaan tarvinnut poistaa raskasta meikkikerrostaan ennen pidätyskuvan ottamista. Kuvasta huomaa, että Julian Mitchell on maskeerannut kasvojaan paksulla meikillä ennen yökerhoreissuaan. Tässä ei välttämättä ole mitään outoa, mutta se herättää runsaasti ajatuksia, että hän on todennäköisesti aivan eri näköinen kasvonsa puhdistettuaan. Mitchellin takuusummaksi on asetettu 25.000 dollaria, The Smoking Gun uutisoi.

Poliisi