Neljän sukupolven perheet esittelyssä – näin iloista menoa videolla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Perhe on pahin, mutta samalla korvaamattoman rakas. Ei ole tavatonta, että sukujuhlissa on edustettuna saman perheen jäseniä neljässä sukupolvessa. Nyt näemme tästä hauskan koostevideon.

Eliniänodotteen kasvaessa on myös yleisempää, että perheissä on yhä vanhempia jäseniä. Aasialaiset ovat keksineet hauskan viraali-ilmiön, jossa perheet tervehtivät omaa äitiään tai isäänsä kaikki elossa olevat sukupolvet läpi käyden. Hyväntuulinen video esittelee monta perhettä.

Koosteessa on sekä äitejä että isiä neljässä sukupolvessa. Perheen vanhimmat saavat yleensä elämänintoa pienistä jälkikasvun edustajista. On tutkittu, että isovanhemmilla on virkeämpi elämä, mitä enemmän he viettävät aikaansa lastenlasten tai lastenlastenlasten kanssa.