Emma Gaalassa paluun tehnyt Robin on Honor-brändin uusi kasvo

Viihdeuutiset · Stara.fi

Emma Gaalassa paluun tehnyt muusikko Robin, eli Robin Packalen, on Honor-brändin uusi mainoskasvo. Kansainvälisille markkinoille parhaillaan tähtäävä Robin vaihtoi esiintymiskielensä samalla englanniksi, eikä hänen suomenkielistä materiaaliaan enää kuulla edes keikoilla.

– Puhelimella on mun elämässä iso rooli, koska hoidan sillä ihmissuhteitani sekä työ- ja vapaa-ajan asioita. Myös sosiaalinen media on mulle tärkeä työväline, minkä vuoksi puhelin on välttämätön, Robin kertoo.

Robin kertoo kansainvälisestä urastaan uudessa Unseen Robin -dokumenttisarjassa. Siinä Robin avaa katsojille ajatuksiaan artistina olemisesta ja kertoo tarkemmin kansainvälisestä urastaan sekä tulevaisuuden suunnitelmistaan. Neliosaisen dokumentin ensimmäinen osa julkaistaan huomenna tiistaina.