Tunteita ja tuoksuja -sarjan tähti löydetty kuolleena

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monien suomalaisten televisiokatsojien suosikkisarjasta Tunteita ja tuoksuja tunnetuksi tullut näyttelijä Kristoff St. John on kuollut. Vuodesta 1973 lähtien esitetyn ikonisen saippuasarjan näyttelijä löydettiin sunnuntaina kuolleena kotoaan. Kuolemaan ei epäillä liittyneen rikosta.

Suru-uutisesta kertoneen TMZ-julkaisun mukaan Kristoff St. John oli tammikuussa kirjautunut hoitoon masennuksen vuoksi. Hän oli päässyt pois sairaalasta vain muutama päivä ennen kuolemaansa. Masennus alkoi tiettävästi näyttelijän Julian-pojan tehtyä itsemurhan vuonna 2014. Näyttelijä oli mennyt kihloihin Kseniya Mikhalevan kanssa vain viisi kuukautta sitten.

Neil Wintersin roolia hittisarjassa esittäneen Kristoff St. Johnin löysi elottomana hänen ystävänsä, joka meni San Fernando Valleyssä sijaitsevaan asuntoon katsomaan ystävänsä vointia. Näyttelijä julistettiin kuolleeksi paikan päällä.