Mies haastamassa vanhempansa oikeuteen: ”Minulta ei kysytty lupaa syntymiseeni”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalta kantautuu nykyisin tietoja huolestuttavista ylilyönneistä, joissa ihmiset kuvittelevat omaavansa oikeuksia milloin mihinkin itseään koskeviin asioihin. Osassa tapauksia on kyse pilailusta, mutta on lähes mahdoton tietää missä niistä.

Nyt tuorein tapaus ihmetyttää kaikessa sekavuudessaan. 27-vuotias intialainen Raphael Samuel kertoo nimittäin olevansa haastamassa vanhempansa oikeuteen, koska häneltä ei kysytty lupaa syntymiseensä. Hän perää vanhemmiltaan selitystä sille miksi he tekivät hänet ilman hänen lupaansa.

– Rakastan vanhempiani ja meillä on hyvät välit, mutta he tekivät minut miellyttääkseen itseään. Elämäni on ollut upeaa, mutta en näe syytä miksi minun pitäisi panna toinen ihminen käymään läpi koulun ja uraputken varsinkin kun hän ei ole pyytänyt saada olla olemassa, miehen sekavassa viestissä todetaan.

Raphael Samuelin mukaan vanhemmat ovat lapsilleen velkaa, koska nämä ovat tuoneet vanhempien elämään paljon iloa ja onnea. Parhaillaan verkossa käydään kiivasta keskustelua siitä onko kyseessä taas kerran vain huomionhakuinen hipsteri vai onko mies oikeasti tosissaan. Ainakaan toistaiseksi kannetta ei ilmeisesti ole jätetty tuomioistuimeen.