Älä vietä ystävänpäivää yksin – ota penistyyny kainaloon

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvalloista Suomeen rantautuneisiin ystävänpäivän viettotapoihin kuuluu oman rakkaan kanssa vietetty romanttinen aika. Sinkuille ystävänpäivä voi tarkoittaa tuikitavallista viikonpäivää, elleivät he halua lähteä kaveriporukalla vaikkapa kaakaolle tai elokuvateatteriin.

Jos aikoo viettää ystävänpäivän yksin, voi rinnalleen ottaa söpön Pierre-nimisen penistyynyn. Suloinen miehen sukuelimen näköinen tyyny mahtuu sopivasti kainalokaveriksi Netflixin ja herkkujen täyttämään iltaan. Sen jälkeen voi nukahtaa tyynyä autuaasti halaten.

Firebox-lahjatavarakaupassa myynnissä oleva penistyyny on noin 30,5 senttimetriä pitkä. Se on valmistettu pehmeästä materiaalista, joten se sopii erinomaisesti kainalokaveriksi tai pään alle pidettäväksi. Tyynyn voi ostaa myös sinkkututtavalle ystävänpäivälahjaksi.

Firebox