Emily Ratajkowski yläosattomissa – sensuuri peitti vain hädin tuskin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman kärkikaartin supermalleihin jo vuosien ajan lukeutunut Emily Ratajkowski on tällä hetkellä yksi suosituimmista bikinimalleista upean mallivartalonsa ansiosta. Hän on erittäin suosittu catwalkien lisäksi myös sosiaalisessa mediassa, jossa miljoonat seuraavat häntä.

View this post on Instagram

@thelovemagazine

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Supermallien kuumimpaan A-sarjaan lukeutuva Emily on nyt herutellut sosiaalisessa mediassa oikein kunnolla, kun hän loksauttelee miesten leukoja yläosattomalla kuvallaan. Intiimit paikat on hädin tuskin blurrattu piiloon, jotta Instagramin säännöt täyttyisivät.

27-vuotias Emily Ratajkowski nähdään myös näyttelijänä Cruise-nimisessä elokuvassa. Hän on esiintynyt aiemmin muun muassa Gone Girl -elokuvassa ja koomikko Amy Schumerin käsikirjoittamassa I Feel Pretty -elokuvassa pienemmissä sivurooleissa. Cruise-elokuvassa Ratajkowski pääsi naispääosaan.