Maisa Torppa on huippunäyttävä hoitsu – miesten päiväuni sairaalassa?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkiskaunotar Maisa Torppa on ollut vuosien varrella useasti otsikoissa rohkeiden kuvien ja lausuntojensa ansiosta. Usein ne ovat aiheuttaneet kiivasta keskustelua sosiaalisessa mediassa. Viime aikoina Maisa on esitellyt upeita lomakuviaan someseuraajilleen, mutta nyt hän on julkaissut kuvan lähiopetuksensa loppumetreiltä.

– Teen lähärin viimeisiä opiskeluviikkoja ehdottomasti mun unelmatyöpaikassa! Joka aamu on kiva tulla töihin, Maisa kertoi kuvansa yhteydessä.

Taannoin Torppa yllätti seuraajansa julkaisemalla Instagramissa valokuvan itsestään meikittömänä ja ilman kuvankäsittelyä. Hän kertoi miten monia sosiaalisessa mediassa leviäviä kuvia on käsitelty rajusti kuvankäsittelyssä, vaikka kuvia väitetään muokkaamattomiksi.

– Tässä on teille suomalainen nainen aamulla. ILMAN photoshoppia ja meikkiä! Mulla on vatsassa tähystysleikkaus arvet viidestä eri vatsan alueen leikkauksesta ja aivan saakelin isot silmäpussit! Mutta ylpeydellä kannan ne. Ja arvatkaa mitä… multa löytyy myös selluliittia! #photoshopvsreality #thereality