Fox vahvisti: Simpsonit saa jatkoa!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Televisiohistorian kaikkien aikojen pisimpään jatkunut käsikirjoitettu primetime-sarja Simpsonit pysyy ruudussa ainakin vielä muutaman vuoden ajan. Sarja tulee jatkumaan vielä senkin jälkeen, kun Fox-yhtiö siirtyy Disneyn omistukseen.

Simpsonit tulevat uuden sopomuksen ansiosta saamaan vielä ainakin 31. ja 32 tuotantokauden. Sen myötä suositulle sarjalle tulee kertymään jaksoja hurjat 713 kappaletta.

Animaatiosarjasta ohitti pisimpään jatkuneen käsikirjoitetun primetime-sarjan ennätyksen viime huhtikuussa. Aikaisemmin ennätystä piteli vuosina 1955-1975 Yhdysvalloissa esitetty lännensarja Gunsmoke.

Simpsnonit tulee tänä vuonna juhlistamaan myös 30. vuotissyntymäpäiväänsä. Sarjan ensimmäinen jakso esitettiin Yhdysvalloissa 17. joulukuuta 1989.