Nikki ja Courtney Sixxin vauvan sukupuoli paljastettiin – yhteinen haave toteutuu

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme alkuvuodesta, että kasaribändi Mötley Crüen basistina maailmanmaineeseen noussut 60-vuotias rokkari Nikki Sixx saa viidennen lapsensa Courtney Bingham Sixxin kanssa. Pariskunta on paljastanut, että heidän ensimmäinen yhteinen lapsensa tulee olemaan tyttö.

– Olen aina unelmoinut pienestä tytöstä. En malta odottaa, että voin pukea hänet prinsessaksi ja tehdä askarteluja sekä kukkaprojekteja hänen kanssaan. Toivottavasti hän rakastaa yhtä paljon vaaleanpunaista kuin hänen äitinsäkin, Courtney Bingham Sixx kertoi US Weeklylle.

Kaksikon kerrotaan olevan äärimmäisen onnellisia pienokaisesta. Nikkillä on entuudestaan neljä lasta kahden aiemman vaimon kanssa. Myöhemmin tänä vuonna syntyvä pienokainen on 33-vuotiaan Courtney Binghamin ensimmäinen.

https://www.instagram.com/p/BtgyjgrgbXA/