Taylor Ross bikineissä – näky takuulla isien mieleen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Justin Bieberin perheen lastenhoitajana maailmanlaajuisesti tunnetuksi tullut Taylor Ross on seurattu somejulkkis, ja häntä on nimitetty jopa maailman seksikkäimmäksi lastenhoitajaksi. Nykyisin kuviaan ahkerasti sosiaalisessa mediassa julkaiseva kaunotar lienee ainakin isien mieleen.

View this post on Instagram

😏

A post shared by Taylor Ross 🦈 (@taylorsrross) on

Taylor Rossin mallinmitat kevyesti täyttävä vartalo ja kuvankauniit kasvot on noteerattu laajasti ympäri maailmaa, ja hänen Instagramissa julkaisemat kuvansa ovat päätyneet usein viihdelehtien sivuille. Viime aikoina Taylor Ross on julkaissut jälleen upeita kuvia Instagramissa, eikä hän näytä niiden perusteella viihtyvän kovin usein täysissä pukeissa. Tällä kertaa hänet nähdään muun muassa kuhertelemassa bikineissä.

View this post on Instagram

😜

A post shared by Taylor Ross 🦈 (@taylorsrross) on

Rossin sosiaalisen median kanavat ovat pullollaan toinen toistaan upeampia kuvia maailman todennäköisesti seksikkäimmästä lastenhoitajasta. Joidenkin mielestä Taylor palkattiin lastenhoitajan tehtäväänsä ulkonäön perusteella, mutta ei siitä varmasti haittakaan ollut.