Tässä se on! Daruden ensimmäinen euroviisuehdokas Release Me – katso musiikkivideo

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen edustajaksi Euroviisuihin äskettäin valittu Darude on julkaissut ensimmäisen kappaleensa, joka kisaa edustuskappaleen tittelistä. Laulaja Sebastian Rejmanin kanssa toteutettu Release Me julkaistiin tänä yönä verkossa ja se on nyt katsottavissa Staran verkkosivuilla.

– Release Me on kotoa poissa olevan vanhemman synninpäästöpyyntö, jossa riittämättömyyden tunnetta huudetaan universumillle. Minulla on asiat hyvin balanssissa, mutta välistä tulee syyllisyydentuntoja, sydämenpistoksia tai hirveä koti-ikävä reissussa. Uskon, että monella vanhemmalla on joskus sellaisia tuntemuksia, Darude kertoo kappaleesta.

Darude on säveltänyt ja sanoittanut kappaleen yhdessä Jaakko Mannisen ja Brandyn Burnetten kanssa. Kappaleen ovat tuottaneet Darude ja Petri Alanko. Solistina on Sebastian Rejman. Kappaleen julkaisee Armada Music. Musiikkivideon on ohjannut Jaakko Manninen. Kaksi muuta Daruden ja Sebastian Rejmanin UMK19-kilpailukappaletta julkaistaan myöhemmin.

– Video kuvaa hyvin biisin tekstiä. Siinä näytetään mun arkea. Käyn keikoilla, joudun jättämään pojan ja perheen kotiin ja sanomaan moikat, ja taas vastavuoroisesti saan artistina isosti kicksejä esiintymisestä ja interaktiosta fanien kanssa.