Sirkeä muoti tekee näyttävän paluun – 60-luvun kuosit ja tyylit loistavat katukuvassa

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Monet huippusuunnittelijat ovat esitelleet muotinäytöksissään tyylejä, jotka huokuvat menneiden vuosikymmenten takaista elämää. 1960-luku on tulossa muotiin suurella ryminällä ja viimeistään nyt kannattaa kaivaa riemunkirjavat asut esille.

Shokeeraavat tyylit loistivat 60-luvulla tavalla, joka piirtyy kirjaimellisesti verkkokalvoille. Vastavärit, näyttävät printit ja muovimaiset asusteet olivat omiaan tyylille. Nyt samankaltainen näyttävyys on tulossa muotiin vuonna 2019.

Kokosimme alle inspiraatiokuvia ja esimerkkejä muodista. 60-lukulaiselle muodille on tyypillistä naisten kirjavaväritteinen kotelomekko, minihameet, suuret napit ja räikeät värit. Ota vinkit talteen.

View this post on Instagram

More fabulous color & pattern is just what one needs on a grey & dreary Chicago day such as today. Scroll through to see all 10 photos & view live at the @swedishamericanmuseum in the #andersonvillechicago neighborhood of Chicago. Fabrics & corresponding dresses & hats by Kirsten Aune in the exhibit: ‘Colors from the North’. One look & your day becomes a lot more cheerful! #fabricdesigner #kirstenaune #swedishamericanmuseum #andersonvillechi #swedishartists #swedishamerican #textiles #flowers #boldcolors #brightcolors #patterns #quilts #swedishart #swedishdesign #60sfashion #60sinspired #flowerpower #fashion #60sdress #chicagomuseum #chicagoart #swedishheritage #floralpatterns #rainbowcolors

A post shared by Lady Heart Paper (@ladyheartpaper) on