Hooters jakaa sinkuille ilmaisia siipiä – edellyttää exän valokuvien poistamista

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amerikkalaisesta Hooters-ravintolasta saa erinomaisia kanansiipiä, mutta siellä voi nauttia myös minihameissa tai mikroshortseissa keikistelevistä tarjoilijoista. Nyt yritys haluaa lohduttaa sinkkuna ystävänpäiväänsä viettäviä tarjoamalla heille ilmaisia kanansiipiä.

Kymmenen ilmaista kanansiipeä saa, jos on valmis tuhoamaan entisen kumppanin kuvan joko nettisivustolla tai ravintolan paperisilppurissa. Kupongin pystyy lunastamaan vain kerran ja se on tarkoitettu nimenomaan ystävänpäiväksi. Sinkuillakin on oikeus nauttia romanttinen illallinen rakkauden päivänä – olipa se sitten vaikka kasa ilmaisia siipiä.

Yhdysvaltalainen ravintolaketju tunnetaan etenkin näyttävistä työntekijöistään. Hooters-ravintoloita on nykyään myös Euroopassa, mutta Suomeen se ei ole vielä rantautunut. Sinkut voivat silti tuhota exän kuvan ystävänpäivän kunniaksi.