Mies soitti hätänumeroon Big Macin sipulin vuoksi – poliisi pidätti

Ohhoh! Ruoka · Tim Isokivi

Väärien täytteiden päätyminen hampurilaiseen voi raivostuttaa, mutta aivan poliisiasia kyseessä ei ole. Toisin vaikutti kuvittelevan eräs 53-vuotias brittimies.

Leslie McDonagh oli matkalla kotiin työpaikan juhlista, kun hän päätti pysähtyä Manchesterissa sijaitsevassa McDonald’sissa. Mies tilasi Big Macin ilman sipulia allergian vuoksi. The Takeout -sivuston mukaan hampurilaisen välissä kuitenkin oli juuri sitä.

McDonagh soitti poliisille valittaakseen mokasta. Omien sanojensa mukaan kuusi olutta nauttinut mies yritti haastaa ravintolan myymäläpäällikköä nytkkitappeluun, ja päätyikin itse paikalle saapuneiden poliisien pidättämäksi.

Ruokaraivon vallassa olleen McDonaghin kerrotaan vielä sylkäisseen häntä pidättäneen poliisin kasvoille. Miehen asianajaja on kertonut McDonaghin katuvan tekoaan. Hänen mukaansa yhdyskuntapalveluun tuomittu mies ei ole normaalisti väkivaltainen henkilö.