Netflix osti Ted Bundy -elokuvan 9 miljoonan dollarin jättisummalla

Elokuvat Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kymmeniä naisia kylmäverisesti murhannut Ted Bundy on ollut jälleen runsaasti esillä mediassa. Yksi syy tähän on Netflixin tuoreessa Keskusteluja murhaajan kanssa: Ted Bundyn haastattelut -dokumenttisarjassa.

Ted Bundy -aiheista sisältöä tullaan näkemään suoratoistopalvelussa myös jatkossa. Netflix on ostanut Zac Efronin tähdittämän Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile -elokuvan, joka seuraa Bundyn elämää hänen pitkäaikaisen tyttöystävänsä näkökulmasta.

The Hollywood Reporter -lehden mukaan Netflix maksoi Joe Berlingerin ohjaamasta elokuvasta yhdeksän miljoonaa dollaria. Elokuvan oikeuksia tavoittelivat myös STX ja Lionsgate-yhtiöt.

Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile julkaistaan syksyllä 2019. Netflix-elokuville harvinaiseen tyyliin se ilmestyy elokuvateatterilevitykseen ennen saapumistaan suoratoistopalvelun valikoimiin.