Gladiaattorit palaavat television – kuva kulisseista päätyi jo someen

Viihdeuutiset · Stara.fi

1990-luvulla kulttimaineeseen televisiossa nousseet Gladiaattorit rynnistävät tulevana keväänä takaisin alkuperäiselle kotikanavalleen MTV3-kanavalle. Ohjelmassa gladiaattorit ottavat mittaa kovakuntoisista kilpailijoista haastavissa tehtävissä, jossa tarvitaan niin voimaa, kestävyyttä kuin nopeutta.

https://www.instagram.com/p/BtsjUeaFFXV/

Nyt sosiaalisessa mediassa nähdään jo valokuva kuvauspaikalta, kun Safiiri-gladiaattorina ohjelmassa toimiva Oona Tolppanen julkaisi poseerauksensa kollegojen kanssa. Tampereen Tohlopin Mediapolisissa kuvattavan Gladiaattorit-ohjelman juontaa Viivi Pumpanen. Selostajina toimivat Antero Mertaranta ja jo alkuperäisessä ohjelmassa mukana ollut Mika ”Mohikaani” Ounaskari.