Näin puhdistat suoristusraudan – lisää käyttöikää ja parantaa suoristusjälkeä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Etenkin talvella suoristusrauta voi olla pelastava enkeli ihmisille, joiden hiukset harottavat kuivana pörrökasana. Hiusten holtittomuutta pystyy hilitsemään tehokkaasti suoristusraudan avulla muotoilemalla. Rauta saattaa kuitenkin likaantua hiuksissa käytettävien kosmetiikatuotteiden takia.

PureWow vinkkaa nyt helpon tavan, kuinka suoristusrauta putsataan tehokkaasti. Avuksi tarvitsee pumpulia, alkoholia sisältävää puhdistusainetta ja rätin. Raudan tulee olla kokonaan jäähtynyt ennen puhdistamista.

Pyyhi raudan kuumennuslevyt vahvaan puhdistusaineeseen kastetulla pumpulilla. Jos hiuksiin käytetyt tuotteet ovat palaneet pahasti kiinni suoristusrautaan, kannattaa puhdistamista kokeilla hammasharjalla tai taikasienellä. Raudan levyt tulisi puhdistaa vähintään kerran viikossa, mikäli se on päivittäisessä käytössä.