Anoppi varasti vävypojan alastonkuvat – ei suostu poistamaan niitä puhelimestaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Perhe on pahin. Erään redditorin perhe on puolestaan vieläk pahempi, sillä mies kertoo hänen anoppinsa ihastuneen häneen ensitapaamisesta lähtien. Nyt anopin ylenpalttinen vävypojan ihailu on saanut uuden ja todella kummallisen käänteen.

Redditor kertoo olleensa pari vuotta naimisissa nykyisen vaimonsa kanssa. Hänen anoppinsa on flirttaileva leidi, joten mies on pistänyt vaimonsa äidin oudon käytöksen ainoastaan persoonallisuuden piikkiin. Äskettäin anoppi kuitenkin varasti vävypoikansa alastonkuvia tyttärensä puhelimelta.

Nainen oli lähettänyt ne omaan puhelimeensa tyttären vessassa ollessa. Hän jäi kiinni teostaan, mutta ei suostu poistamaan kuvia. Redditor kertoo, että hänellä on tapana lähetellä ronskeja otoksia vaimonsa kanssa, ja joissakin kuvissa on erittäin arkaluonteista materiaalia. Tilanne on kiusallinen, eikä pariskunta halua olla enää anopin kanssa tekemisissä. Mies pyytää apua Redditissä.

MiL stole my naked photos from my wife’s phone from JUSTNOMIL