Cardi B teki historiaa! Ensimmäinen parhaan rap-albumin voittanut nainen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

New Yorkista maailmanmaineeseen ponnistanut räppäri Cardi B on palkittu Grammy-palkintogaalassa vuoden parhaasta rap-albumista. Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun nainen saa kyseisen palkinnon. Hän voitti pokaalin Invasion of Privacy -debyyttialbumillaan.

Räppäriaviomies Offsetin kanssa Grammy-palkintogaalan lavalle noussut riimitaiteilija Cardi B kiitti pientä tytärtään, Kulture Kiaria. Cardi B pystyi viimeistelemään viime vuoden huhtikuussa ilmestyneen esikoisalbuminsa, koska pienokainen syntyi vasta myöhemmin kesällä, BBC kertoo.

Cardi B on oikealta nimeltään Belcalis Marlenis Almánzar. Hän on 26-vuotias artisti ja lauluntekijä, joka nimettiin viime vuonna yhdeksi vuoden 2018 vaikutusvaltaisimmista ihmisistä Time-julkaisun toimesta. Hän on naimisissa räppäri Offsetin kanssa, mutta he erosivat välillä viime vuoden loppupuolella.